X
تبلیغات
بهارسایت
بهارسایت

جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : پاناکوتا Panacotta




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/11/12 توسط بهار



جهت دیدن این دستور کلیک کنید : کرم باواریا




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/08/25 توسط بهار



جهت دیدن این دستور اینجا رو کلیک کنید .




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/06/19 توسط بهار



جهت دیدن دستور به این لینک مراجعه کنید : ژله رنگی




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/06/14 توسط بهار



 

 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

خیلی وقت بود که می خواستم این پروژه رو اجرا کنم خیلی از دوستان هم آموزشش رو خواسته بودن . بالاخره امروز موفق شدم درستش کنم و همین یک ساعت پیش از تنور در اومد ، داغه داغه .

ژله آکواریوم رو می شه با یه لایه کیک هم درست کرد که می شه Ocean Cake  ، طرحهای قشنگی هم می شه روش کار کرد که انشالله بمونه برای بعد .

و اما این ژله خیلی راحته و برای تولد بچه ها خیلی قشنگ می شه . حالا لزومی نداره حتما تولدی یا مهمونی باشه . مگه آقای همسر و بچه ها چه گناهی کردن که همیشه ژله آبی ساده بهشون می دین .

مواد لازم :

ژله بلوبری

پاستیل های دریایی

خمیر مارزیپان ( می تونید این مورد رو حذف کنید )

سنگهای شکلاتی

بیسکویت پتی بور

ترافل رنگی ( برای خرید اینجا رو کلیک کنید  )

ماژیک خوراکی مشکی

 

طرز تهیه :

* بستگی به ظرفی که استفاده می کنید پودر ژله بلوبری بخرید . ترجیحا ظرفی استفاده کنید که کاملا سفید باشه . 

نکته : اگه ظرفی که استفاده می کنید از این پیرکس های مرغ خوری معروف هستش ، بهتره ژله آلوورا بخرید و با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید بعد یک لیوان بستنی وانیلی بریزید و کاملا هم بزنید . بعد با توجه به نیازتون داخل ظرف پیرکس بریزید . بعد از اینکه ژله بستنی آلوورا کاملا بست . بقیه کار رو با ما همراه بشید .دلیل اینکار هم اینه که وقتی یه لایه سفید زیر ژله آبی قرار می گیره ژله قشنگ تر دیده می شه .

* ژله بلوبری رو با یک لیوان آبجوش مخلوط می کنیم سپس یک لیوان آب سرد می ریزیم و مجددا" هم می زنیم . خوب فعلا این ژله رو کنار بذارید تا پاستیل ها رو داخل ظرف بچینیم .

 

* هر چی پاستیل مربوط به موجودات دریایی هست بخرید .

* توی ظرفمون پاستیل های دریایی رو می چینیم . بهتره به پاستیل ها تون حالت بدین یا اینکه یه قسمت از اون رو از دیوار ظرفتون بیرون بذارید . اینجوری شکل آکوریومتون طبیعی تر و قشنگ تر می شه .

* یه جای خالی هم برای شنهای کنار ساحل بذارید .

 

* بعد به آرامی ژله بلوبری رو روی پاستیل ها می ریزیم .

* ببینید این اختاپوس چه بانمکه ! تازه سرش یه مقدار بیرون از آب هست .

* یا این ماهی رو می بیند ، یه مقدار اومده روی آب و باله هاش معلومه .

* بیسکویت پتی بور رو کاملا آسیاب کنید ( طبق معمول من از غذاساز استفاده کردم ) .

* سپس روی ژله می ریزیم . می بینید چقدر قشنگ شد . اگه بقیه مواد رو ندارید می تونید همین جا پروژه رو اتمام شده بدونید ولی ...

* برای اینکه آدمک و تخت درست کنیم یه مقدار خمیر مارزیپان نیاز داریم که با رنگهای ژله ای ویلتون می تونیم یه مقدار از خمیر رو نارنجی کنیم .

* خمیر مارزیپان سفید رو با ابعاد ۲ * ۱۰ سانتیمتر باز کنید . 

* بعد خمیر مارزیپان نارنجی رو لوله کرده و روی خمیر سفید قرار بدین . سپس با وردنه روی خمیر نارنجی بکشید .

 * بعد از وسط نصف کنید و بهش فرم بدین . در نهایت یه همچین شکلی رو می خوایم داشته باشیم . 

* سنگ شکلاتی رو روی بیسکویت قرار داده سپس تخت ها رو روش می ذاریم . 

 

* و بعد سایه بان ها :

* و بعد سنگها :

 * برای درست کردن آدمک ها هم می تونید از کوچولوهاتون کمک بگیرید .

* با ماژیک خوراکی براش چشم می ذاریم .  

* بعد یه دونه ترافل قرمز بعنوان دهن برای آدمک قرار می دیم .

* این هم یه آدمک دیگه :

 




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1390/03/03 توسط بهار



 مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

این ژله غوغا می کنه . وقتی سر میز می آرید همه چشمها رو نوازش می ده . به همون اندازه که زمان می بره به همون اندازه هم  ازش تعریف می شه . طعمش هم دست کمی از شکلش نداره . بالاخره از من گفتن بود می تونید امتحان کنید و ببینید چه جوابی می ده .

در ضمن هر وقت جایی مهمونی رفتید و از این ژله ها براتون درست کرده بودن بدونید که برای صاحبخونه خیلی عزیز هستید که انقدر براتون زمان گذاشته .

درست کردن این ژله زمان می بره البته نه اینکه فکر کنید کار سختی هست نه . زمان بسته شدن ژله ها باعث می شه که درست کردنش طول بکشه ولی ... موقعی که از قالب در آوردید همه خستگی ها از تنتون در می آد . خودتون کلی ذوق می کنید . به امتحان کردنش می ارزه .

مواد لازم :

ژله  آلبالو یک بسته (ژله آلبالو قرمز خوش رنگی می ده من از اون استفاده کردم )

ژله پرتقال یک بسته

ژله موز یک بسته

ژله لیمو یک بسته

ژله تمشک آبی یک بسته

بستنی وانیلی دو لیوان (برای هر لایه ۳/۱ لیوان بستنی لازم هست پس حدودا" دو لیوان لازم داریم ) 

قالب ژله  ( اگه از قالب در آوردن براتون سخته ، می تونید داخل گیلاس هم درست کنید خیلی خوشگل می شه )

طرز تهیه :

* برای درست کردن هر رنگ به این ترتیب عمل می کنیم :

* هر بسته ژله رو به صورت ۳/۲ و ۳/۱ تقسیم کنید :

* قسمت ۳/۲ رو با نصف لیوان ( هر لیوان رو ۲۰۰ سی سی در نظر بگیرید ) آبجوش مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد  بریزید . بعد داخل قالبتون بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده . برای اینکه سریعتر پیش برید می تونید داخل فریزر هم قرار بدین .

* بعد قسمت ۳/۱ رو با ۳/۱ لیوان آبجوش مخلوط کنید سپس ۳/۱ لیوان بستنی بریزید . بعد از اینکه ژله قبلی بسته شد ژله بستنی رو به آرامی و با قاشق روی ژله قبلی بریزید .

نکته : بستنی رو از فریزر در بیارید تا کمی آب بشه .

نکته : استفاده از ژله بستنی فقط برای اینه که یه جدایش بین دو رنگ ایجاد کنه و از تداخل دو رنگ جلوگیری کنه .

نکته : ژله ها بیش از اندازه بسته نشن ( مثلا" دو روز به حال خودش نذارین بعد از دو روز لایه بعدی رو درست کنید) چون موقعی که از قالب در می آرید لایه ها از هم جدا می شن .

 * به همین طریق همه لایه ها رو با رنگهای مختلف درست می کنید . برای واضح بودن مطلب مجددا" لایه آخر ( رنگ آبی ) رو با شکل قرار دادم که مراحل انجام هر لایه رو ببینید .

 

* نکته : توجه داشته باشید که ژله مون موقع ریختن روی لایه قبل سرد شده باشه وگرنه لایه قبل رو تو خودش حل می کنه . 

 

* بعد از اینکه مرحله آخر تمام شد اجازه بدین یک روز داخل یخچال بمونه تا کاملا ببنده .

* برای اینکه ژله رو از قالب در بیارید بدین ترتیب عمل کنید :

دور تا دور ژله رو با استفاده از یه چاقو از قالب جدا کنید . بعد قالب رو بمدت ۳۰ ثانیه داخل یه ظرف آبجوش بذارید بعد روی ظرف مورد نظر برگردونید . اگه برگشت که فبها وگرنه مجددا" داخل آبجوش قرار بدین ( بمدت ۱۰ ثانیه دیگر ) و تا زمانیکه ژله از قالب در بیاد این مرحله رو تکرار کنید ( اگه قالبتون فلزی باشه تا حالا دیگه باید ژله از قالب در اومده باشه ) .

نکته : ممکنه بخاطر قرار دادن در آبجوش کمی از ژله قرمزتون آب بشه و داخل ظرفتون بریزه اصلا" خوتون رو ناراحت نکنید و با یه دستمال کاغذی اونا رو پاک کنید .

* و این هم ژله رنگین کمان خوشگل ما :

با تشکر از مطبخ رویا http://liliangol.blogfa.com/post-76.aspx

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عکسهای شما هنرمندان :




نوشته شده در تاريخ یکشنبه 1389/10/26 توسط بهار



 

 مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

توي پست قبلي در مورد شب يلدا باهاتون صحبت كردم و گفتم كه از امروز تا شب يلدا قراره آشپزي هامون مختص "شب يلدا" باشه تا شما عزيزان بتونيد اون شب سفره تون رو رنگين تر كنيد. اولين دستوري كه براتون در نظر گرفتم ژله چوبي هندوانه اي هست . اين ژله چوبي ها هم براي شب يلدا گزينه خوبيه هم براي تولد بچه ها . مزه اش هم عاليه ، امتحان كنيد مشتري مي شيد.

مواد لازم :

ژله آلبالو 1 بسته  ( اصولا" بايد ژله هندوانه اي انتخاب مي كردم ولي بنظرم ژله هندوانه صورتي خيلي كمرنگی بهمون می ده بخاطر همين ژله آلبالو رو انتخاب كردم چون قرمز خوشرنگي بهمون مي ده.)

آبجوش 1 ليوان

بستني وانيلي 1 قاشق غذاخوري

ژله آلوورا نصف بسته

آبجوش نصف ليوان

بستني وانيلي 2 قاشق غذاخوري

ژله ليمو نصف بسته (اگه مارک دراژه استفاده کنید بهتره چون سبزش پررنگتره)

آبجوش نصف ليوان

بستني وانيلي 2 قاشق غذاخوري

چوب بستني

چيپس شكلاتي به مقدار لازم

ليوان کاغذی (یا مقوایی) يكبار مصرف

 

* ابتدا پودر ژله آماده آلبالو رو با يه ليوان آبجوش حسابي مخلوط مي كنيم تا اثري از دونه هاي ژله نمونه .بعد 1 قاشق غذاخوري بستني وانيلي اضافه مي كنيم . خوب هم بزنيد كه ژله تون دو رنگ نشه .  

 * بعد داخل لیوانها می ریزیم. همه لیوانها رو یک اندازه پر کنید یکی زیاد یکی کم نشه . بعد از اتمام کار لیوانها رو داخل یخچال قرار بدین.( می خواستم از میترا جون هم تشکر کنم که کمک کرد تا بتونم این عکس ها رو بگیرم )

 * قبل از بسته شدن کامل ژله لیوانهارو از یخچال در آورده و داخلش چیپس شکلاتی بریزید.

 * نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد ۲ قاشق غذاخوری بستنی بریزید و حسابی هم بزنید.

 * بعد از اینکه ژله آلبالو بست ( خیلی هم لازم نیست سفت سفت بشه چون ممکنه دو لایه از هم جدا بشن) چوبهای بستنی رو داخل ژله آلبالو فرو ببرید و بعد به آرامی و با قاشق ژله بستنی آلوورا رو داخل لیوان بریزید و داخل یخچال قرار بدین.

 * بعد از اینکه ژله آلوورا بست ، ژله لیمو رو هم مثل ژله آلوورا درست کرده و مطابق شکل داخل لیوانها بریزید و بذارین یه شب تا صبح تو یخچال بمونه .

* برای درآوردن ژله چوبی ها از لیوان ،  ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو برش بدین.

* بعد با قیچی آشپزخونه لیوان رو ببرید بعد به آرومی لیوان های مقوایی رو مطابق شکل پاره کرده و ژله هارو از لیوان ها جدا کنید.

* برای اینکه ژله چوبی هندوانه مون قشنگ تر دیده بشن لازمه که چند تا دونه از چیپس های شکلاتی رو روی قسمت قرمز رنگ بچسبونید.(نیاز به چسب دوقلو نداره ، خودشون می چسبن)

* منتظر عکس های شب یلدای شما هنرمندان هستم .

* نكته : اين مقدار مواد براي 8 نفر كافيست پس بهتره ليوان هاي كوچكتر انتخاب كنيد تا بتونيد براي 8 نفر ژله چوبي درست كنيد.

ایده از سایت www.kraftrecipes.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عکس های شما هنرمندان :




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1389/09/16 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

‍ژله رنگينك ساده و خوشمزه و شيك هست يه مزيتي هم داره : مزيتش اينه كه موقع سرو چون برش خورده هر كسي به اندازه يك يا دو تا از اين برشها رو بر مي داره در نتيجه بقيه ژله دست نخورده باقي مي مونه .

مواد لازم :

‍پودر ژله آماده پرتقال 1 بسته

‍پودر ژله آماده تمشك آبي 1 بسته

آبجوش 2 ليوان

بستني وانيلي 2 ليوان

*  ‍ژله پرتقال رو با يه ليوان آبجوش مخلوط مي كنيم بعد يه ليوان بستني بهش اضافه مي كنيم و حسابي هم مي زنيم تا بستني كاملا" حل بشه (بهتره بستني رو زودتر از فريزر در بياريم تا سريع تر حل شه).بعد داخل همين مرغ خوري ها مي ريزيم و مي ذاريم يخچال تا ببنده. توجه: بخاطر داشتن بستني زودتر از ژله معمولي مي بنده.

* بعد از اينكه ژله بستني مون بست همانند ژ‍له خرده شيشه برش مي ديم( قبلا" طريقه برش دادن و درآوردن از ظرف كاملا" توضيح داده شده لطفا" این قسمت رو ببینید) .

* ژله بستني تمشك آبي رو هم همزمان با ژ‍له بستني پرتقال درست كرده و در يخچال قرار مي ديم و به همان روش برش داده و  بعد اين مربع هاي كوچك رو داخل ظرف مورد نظر مي چينيم.

* در شكل زير ژله هاي آلبالو و طالبي استفاده شده ، تركيب رنگي اين دو هم قشنگه . شما هم مي تونيد تنوع رنگي بدين.مثل : انگور (رنگ بنفش) و موز(رنگ زرد) يا ژله توت فرنگي(رنگ قرمز) و ژله آلوورا(رنگ سفيد) يا ...

 




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1389/08/18 توسط بهار



 مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

يوگرتو يه دسر خوشمزه و راحتي هست. قسمت پاييني اون تركيب بيسكويت- كره و قسمت بالايي تركيب انواع پودر ‍ژله آماده و ماست هست . اگه مي خوايد قبل از درست كردن اين دسر مزشو حس كنيد قسمت بالايي اون تقريبا" يه چيزي مثل ماست ميوه ايه . خوشمزه و شيك مي شه امتحان كنيد.

مواد لازم:

بيسكويت پتي بور ساده 200 گرم

كره 100 گرم

ماست چرب 2 ليوان

پودر ژله آماده آلبالو 2 بسته ( با توجه به ذائقه خودتون مي تونيد ژله هاي مختلف انتخاب كنيد. ببينيد از كدوم يك از ماستهاي ميوه اي خوشتون مي آد اون پودر ژله رو انتخاب كنيد)

آبجوش 1 ليوان

 

*  اول از همه يه ظرف پيركس از همين مرغ خوري هاي معروف برداريد و داخل اون سلفون بكشيد ( همونطوري كه قبلا" توضيح دادم براي اينكه دسر رو قالبي در بياريد لازمه كه داخل ظرفتون سلفون بكشيد اون هم دو لايه سلفون{ لطفا" این قسمت رو ببینید}) .

 

  * حالا كره رو از يخچال دربياريد تا كمي نرم بشه بعد بيسكويت ها رو بريزيد داخل غذا ساز و خرد كنيد و كره رو بهش اضافه كنيد تامخلوط خميري شكل بهتون بده و در نهايت بريزيد داخل ظرف و با ليوان صافش كنيد و بذاريد داخل فريزر(برای بار دوم لطفا" این قسمت رو ببینید).

 

 

 

* پودر ژله رو با آبجوش كاملا" مخلوط كنيد تا محلول يكنواختي داشته باشيد (اگه ديديد كه ژله ها كاملا" حل نشدن 30 ثانيه داخل مكروفر يا روي كتري در حال جوش  بذاريد).بعد ماست رو بهش اضافه كنيد و حسابي هم بزنيد.

 * ظرفتون رو از فريزر دربياريد و مخلوط ژله وماست رو داخل اون بريزيد و بذاريد داخل يخچال تا كاملا" ببنده هر چقدر بهتر ببنده شكيل تر برش مي خوره.

 

 

 

* بعد از اينكه بست اونو از ظرفتون در بياريد و برش بزنيد .(برای بار سوم لطفا" این قسمت رو ببینید).  




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1389/08/05 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

توجه توجه : این عکس به شیوه جیمز باندی از داخل یخچال گرفته شده بخاطر همین مشکلاتش را چه از لحاظ تزئین و چه از لحاظ کیفیت عکس ندیده بگیرید . 

 

نکته : اگه کمی دقت کنید یه مایع روان سفیدی داخل عکس می بینید این همون اسپری خامه هست که من خواستم زرنگی کنم و قبل از اومدن مهمونها دسرم رو تزئین کنم که این بلا سرش اومد پس توجه داشته باشید که همان موقع سرو از این خامه ها استفاده کنید چون سریع آب می شن.(اگه نکته دیگه ای داره ممنون می شم که دوستان هم بفرمایند تا به تجربیاتمون اضافه بشه .)

 

مواد لازم :

کمپوت آناناس یک عدد ( دقت کنید که حتما" این شکلی باشه و از این آناناس های خرد شده نخرید - اگه توی عکس می بینید که دو تا کمپوت هست فکر نکنید چشمهاتون مشکل داره و همه چی رو دو تا می بینید ,بخاطر اینکه مهمون داشتم از دو تا کمپوت استفاده کردم . )

پودر ژله آلبالو  یک بسته

پودر ژله آناناس  یک بسته

 

* پودر ژله آلبالو  رو با یه لیوان آبجوش مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد بریزین و بذارید داخل یخچال تا کاملا" ببنده.

* بعد از بستن ژله آلبالو حسابی با چنگال خط خطیش بکنید .(عکس اولی کافی بود ولی این رنگ قرمز آلبالویی خیلی دلرباست پس یه عکس دیگه بخاطر دل خودم از نزدیکتر گرفتم.)

* یک طرف کمپوت رو با در باز کن , باز کنید و آب کمپوت رو کاملا" خالی بفرمائید. ( آب کمپوت رو بریزید توی یه لیوان و بدین همسرتون نوش جان بفرمایند . دو تا مزیت داره : 1 -  مقدار کالری دریافتی تون بالا نمیره 2 – همسرتون بخاطر داشتن یه همچین خانم مهربونی کلی ذوق می کنه )

* دقت کنید که آناناس ها وسط باشن و به دیواره ها نچسبن.

* ژله آلبالو رو وسط آناناس ها بریزید و با دست کمی فشار بدین تا خرده ژله ها کاملا" به هم بچسبن بعد کمپوت رو تا آماده شدن ژله آناناس داخل یخچال قرار بدین .

* پودر ژله آناناس رو با یه لیوان آبجوش مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد بریزین و بعد از کمی هم زدن با یه قاشق خیلی آروم روی کمپوت ها بریزین و داخل یخچال بذارید .

* بعد از اینکه ژله هامون بستن از یخچال در می آریم و قسمت پایین کمپوت رو هم با در باز کن , باز می کنیم .( در کمپوت رو کاملا" از بدنه جدا کنید.)

* با یه چاقو دور تا دور ژله رو از بدنه کمپوت جدا می کنیم و بعد با فشار دست محتویات داخلش رو به بیرون هدایت می کنیم .

* بعد با یه چاقو مجددا" از محل برش های آناناس ها برش می دیم. حالا اسلایس های آناناس آماده هستن .

 

نکته : یا از همون اول پودر ژله ها رو نصف کنید و از نصفش استفاده کنید ( چون یه بسته زیاده ) یا همه ژله رو درست کنید و بعد از اتمام کار اون مقداری که اضافه اومد رو بعنوان جایزه بدین همسرتون نوش جان کنند (همون قضیه ای که در اول مطالبم توضیحشو دادم {خانم مهربون - کالری }) . 

 




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1389/05/14 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

جدیدترین ژله خرده شیشه

این هم یه نوع ژله خرده شیشه  هست, ولی خرده شیشه اش ماته . برشش هم خیلی قشنگ می شه . شما هم می تونید با رنگها بازی کنید و شکلهای خوشگلی کشف کنید .

 

مواد لازم برای پایه دسر :

پودر ژله آماده آناناس یک بسته (ژله موز هم رنگش روشنه و می تونید ازش استفاده کنید )

آبجوش یه لیوان

آب سرد نصف لیوان

مواد لازم برای خرده شیشه ها :

پودر ژله آماده طالبی یک بسته

آبجوش یه لیوان

بستنی وانیلی 1 لیوان

  

* برای درست کردن خرده شیشه ها , اول پودر ژله طالبی رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم بعد یه لیوان بستنی بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم  , تقریبا" 5 دقیقه هم بزنید خوبه .( برای اینکه راحت تر مخلوط بشه بستنی رو ۱۰ دقیقه زودتر از فریزر دربیارید ). بعد بذارید داخل یخچال تا کاملا" ببنده .

* بعد از بسته شدن ژله طبق ژله خرده شیشه ( قسمت دوم ) برش بدین و دوباره داخل یخچال بذارید.

* ژله آناناس رو هم با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم بعد نصف لیوان آب سرد اضافه می کنیم .روی پاکت این ژله ها نوشته یه لیوان آب جوش و یه لیوان آب سرد ولی چون قالبی می خواهیم دربیاریم پس جوانب احتیاط رو رعایت کرده و نصف لیوان آب سرد می ریزیم .

* خرده شیشه ها رو داخل قالب ریخته بعد روش ژله پایه رو می ریزیم و قالب رو داخل یخچال قرار می دیم.

*یه ظرفی لازم داریم که از قالبمون بزرگتر باشه ( برای اینکه بتونیم قالبمون رو داخلش قرار بدیم) . داخل ظرفمون آب جوش می ریزیم (می تونید از سینک ظرفشویی هم استفاده کنید و داخلش آب جوش بریزید ) . بعد قالبمون رو 10 ثانیه داخل ظرف آب جوش فرو می بریم و سپس قالبمون رو بر می گردونیم روی ظرف سرو . اگه افتاد که عالیه اگه نیفتاد دوباره بمدت 10-5 ثانیه داخل آبجوش قرار بدین .

سوال : اگه ژله مون وسط ظرف قرار نگرفت چکار کنیم؟

جواب : ظرف سروتون رو با آب بشورید و اجازه بدین ظرفتون کمی خیس باشه اینجوری وقتی ژله داخلش برگردونده شد خیلی راحت به مرکز ظرف هدایت می شه .

 




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1389/05/07 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

همونطوری که قول داده بودم مرحله به مرحله از درست کردن ژله خرده شیشه عکس انداختم فقط کیفیت عکس ها اونجوری که خودم می خواستم نشد به سه دلیل : اول اینکه نصف شب بود و همه خواب بودن و نمی خواستم چراغ بیشتری روشن کنم تا بتونم عکس بهتری بگیرم و دلیل دوم اینکه خیلی خسته بودم ( این مهمترین دلیل بود) و دلیل سوم وقت خیلی کم بود چون ظهر مهمون داشتم و اگه نمی جنبیدم ممکن بود مهمونهای بیچاره تا وقت شام همین جوری گشنه منو نگاه کنن. 

* از چهار نوع ژله استفاده کردم ( آلبالو-پرتقال-آناناس-بلوبری ) .همونطوری که در قسمت اول گفتم هر بسته رو با یه لیوان  آبجوش حل کنید بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید.

* بعد از اینکه ژله ها بستن اول دورتادور ژله رو برش می دیم بعد ژله رو بصورت مربع برش می دیم بعد با یه کاردک خیلی راحت اونارو از ظرف جدا می کنیم(فکر کنم شکل ها خیلی واضح و گویا مرحله به مرحله رو نشون داده)

* اینهم از ژله های مربع مربع (لزومی نداره خیلی مربع در بیارید بعضی وقتها نامنظمش هم قشنگه)

به به عجب خرده شیشه های خوشگلی

* مرحله بعد ریختن ژله ها بصورت نامنظم روی همدیگه هست تا جائیکه امکان داشته باشه سعی کنید رنگهای مشابه کنار هم نباشن.

* حالا پودر ژله آناناس رو با یه لیوان آبجوش حسابی مخلوط کنید بعد یه لیوان بستنی رو اضافه کنید(برای اینکه راحت تر مخلوط بشه بهتره بستنی ۱۰ دقیقه بیرون از فریزر مونده باشه ) بعد حسابی با قاشق هم بزنید (۵ دقیقه کافیه) .چون از بستنی استفاده کردیم ژله مون سریع خنک شده و خرده شیشه ها توش حل نمی شن . خوب حالا آروم ژله پایه رو روی خرده شیشه ها بریزین . حالا ژله رو بذارید تو یخچال لااقل تا ۴ ساعت هم سراغش نرید. اگه ژله پایه خوب نبنده شکل ژله تون خیلی خوش نقش ونگار در نمی آد.پس شیطون گولتون نزنه بذارید حسابی ببنده . بعد مثل ژله های خرده شیشه برش بدین و به ظرف اصلی جهت سرو انتقال بدین.

 

در قسمت اول ژله خرده شیشه گفتم که از دوست عزیزم نفسس طرز درست کردن پایه بستنی با پودرژلاتین رو یاد گرفتم و هر وقت درست کردم نتیجه رو بهتون می گم راستشو بخواید اینکارو کردم و این هم نتیجه:

رنگ : رنگ پایه ( پودر ژلاتین با بستنی )خیلی تفاوتی با پایه ( پودر ژله آناناس با بستنی ) نداره فقط یه کوچولو سفید تره.

طعم : پایه ( پودر ژله آناناس با بستنی ) خیلی خوشمزه تره .

نتیجه اخلاقی : من توصیه می کنم از همین پودر ژله آماده ها استفاده کنید چون هم درست کردنش راحته هم خوشمزه است .

 این هم یه نمونه دیگه که ژله پایه اون پودر ژله آماده آلو ورا هست. فقط داشته باشین رنگ پایه رو که عین برف سفیده.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عکسهای شما هنرمندان :

 




نوشته شده در تاريخ یکشنبه 1389/05/03 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

همونطوری که گفتم عاشق آشپزی هستم و به دو دلیل این وبلاگ رو ایجاد می کنم اول اینکه یه جایی بتونم تجربه هامو یادداشت کنم تا بمرور زمان فراموش نکنم و دوم اینکه بعضی از دوستان عزیزم دستور تهیه بعضی از غذاها رو می خوان که شرمنده اونها نباشم.

پس این دسر خوشگل و خوشمزه رو تقدیم می کنم به همه دوستان گلم.

 مواد لازم برای ژله پایه :

پودر ژله آماده آناناس یک بسته (من معمولا" مارک فرمند استفاده میکنم)

بستنی وانیلی ۱ لیوان

آبجوش ۱ لیوان

مواد لازم برای ژله خرده شیشه ها :

پودر ژله آماده پرتقال و بلوبری (هر کدوم یک بسته)

آبجوش ۲ لیوان

آب سرد ۱ لیوان

* اول می ریم سر وقت پودر ژله پرتقال و اونو با 1 لیوان آبجوش کاملا" حل می کنیم بعد نصف لیوان آب سرد می ریزم ( بخاطر این نصف لیوان استفاده می کنیم که ژله هامون سفت تر باشه و خوب برش بخوره ) و هم می زنیم تا کاملا" یکنواخت بشه بعد می ریزیم تو ظرف مورد نظرمون که بهتره یه ظرف مکعبی باشه من از این ظرفهای مرغ خوری معروف استفاده می کنم که بعدا" زیاد تو عکس هام می بینید . خوب سر پودر ژله بلوبری هم این بلا رو می آریم . بعد می فرستیمشون تو یخچال تا حسابی ببندن .تقریبا" ؟ ساعت کافیه . حالا چرا ؟ ساعت !!!!! تجربه به من می گه که هر کسی باید قلق یخچال و فرش دستش باشه مثلا" طبقه بالا و پایین و قسمت جلو و عقب یخچال من کلی دماشون با هم فرق می کنه با اینکه مثلا" خارجیه یا یه کیک توی یه فر خیلی خوب در می آد در حالیکه توی فر دیگه خمیر می شه یا جزغاله می شه این بخاطر استاندارد نبودن یخچال و گازها هستش , بخاطر همین خودتون باید چک کنین و هر وقت ژله خوب بست اونموقع آماده برش هست ( اگه ژله شل و ول باشه و خوب نبنده موقع برش شکلش خوب نمی شه) حالا بعد از اینهمه توضیح اگه باز هم زمان می خواید لااقل ۴-۳ ساعت بذارید تو یخچال بمونه.

* بعد اینکه ژله هاتون بست اونارو برش بدین . چه جوری ؟ خوب اول دور تا دور ژله رو با چاقو می بریم بعد ژله رو بصورت مربع برش می دیم , درآوردنش هم اصلا" کاری نداره با یه کاردک خودشون می پرن بیرون , بعد بصورت نامنظم همه رو توی یه ظرف می ریزیم و می ذاریم یخچال تا ژله پایه رو آماده کنیم .

 نکته : به ژله تون تنوع رنگی بدین هم خوشگل می شه هم اینکه موقع برش خودتون کلی ذوق می کنین . بالاخره خیلی کارا می شه باهاش کرد که در انتها عکساشو براتون می ذارم . 

* برای قسمت پایه ژله آناناس رو با یه لیوان آبجوش حل می کنیم بعد بستنی رو بهش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم , سعی کنید زیاد هم بزنین چون اگه کمتر هم بزنین بعدا" خط جدایش توی ژله پایه می بینین .

نکته اول : بنظر من راحت ترین ژله پایه همین ترکیب ژله با بستنی هست اول اینکه نمی بره یعنی دون دون نمی شه و دلیل دوم اینکه بخاطر خنک بودن بستنی سریع آماده می شه و نیاز نیست بذارید دماش بیاد پایین و بهد اینکه خرده ژله ها رو تو خودش حل نمی کنه و برش هاش خوشگل می شه .

 نکته دوم : این پایه رنگ کرم به ما می ده و تو این ژله و توی این نوع برش هر چقدر رنگ پایه روشن تر باشه قشنگتره. ( یه پایه هم داریم که با بستنی و پودر ژله هست که از نفسس جون یاد گرفتم و زمینه سفید بما می ده در اولین فرصت سعی می کنم درست کنم و عکس هاشو بذارم.)

* حالا خرده ژله هایی که تو یخچال گذاشته بودید رو بریزین توی همین مرغ خوری معروف بعد ژله پایه رو بریزین روش و دوباره پست کنین تو یخچال تا دو ساعت دیگه ( همونطوری که گفتم خودتون چک کنین که ژله کاملا" بسته باشه ). عکس این قسمت رو نداشتم و از سایت about-recipes کمک گرفتم دفعه بعد که این دسرو دوباره درست کردم عکس هاش تکمیل تر می شه ( قول می دم ) .

* broken glass jelly رو از یخچال بیرون بیارید و دوباره دور تا دورش رو با چاقو ببرین بعد بصورت مربع برش بدین و دونه دونه تو ظرف مورد نظرتون بریزین .  

این دسر هم خوشمزه هست هم شیک , درست کردنش هم خیلی راحته ( درست کردنش زمان نمی بره , بسته شدن ژله ها زمانبره) امیدوارم این انرژی مثبتها رو بگیرید و امشب این دسر خوشگل رو درست کنید.

سوالی بود در خدمتم

 

این هم دو نمونه از ژله خرده شیشه :




نوشته شده در تاريخ یکشنبه 1389/04/27 توسط بهار


 

شارژ ایرانسل

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

دانلود

دانلود

Free counters! 6:39 PM